HorecaRecensies

Millstreet’s Foodbar

Aangekomen iets na 12.00 uur, vriendelijk begroet, meteen iemand voor onze drank te noteren. Na 4 minuten alles goed gelevert en kregen al de vraag of we een keuze hadden kunnen maken. Dit was iets te snel dus na een poosje riepen we iemand erbij en bestelde onderstaande bestelling die na 21 minuten naar de tafel kwam.

  • Salade geitenkaas (frisse salade, geitenkaas, spek, druiven, honing-mosterd dressing, peer, appel)
    De salade was proper gewassen en krulde lekker fris in de mond bij de eerste beet. De druiven waren wat ver te zoeken maar de appel en peer waren rijkelijk aanwezig. Het spek (2 lapjes) vond ik eerder te weinig voor zo een salade, dit mocht meer zijn en ook iets harder gebakken nog. De geitenkaas was perfect van cuison en ook nog warm toen het geleverd werd.
  • Caesersalade met kippendij (gemarineerde kippendij, ei, bacon, ceasardressing, romeinse salade, parmezaan, croutons)
    De romeinse sla paste perfect bij deze salade en was proper gewassen en lekker fris. Het ei was goed gegaard, de parmezaan mocht net iets meer en in schilfers (zag hem bijna niet liggen), de croutons mochten ook wat meer zijn. De gemarineerde kippendij was extreem lekker. De uitvinder Cesare Cardini van de Caesersalade draait zich alvast niet om in zijn kist.
  • Croque Monsieur (boerenbrood, schouderham, oude kaas, kaassaus, gegratineerd)
    Bij het ontvangen verschoten we van de 3 op elkaar gelegde boterhammen, wat is dit groot. Wij vonden het boerenbrood voor dit gerecht net iets te dik gesneden, omdat je soms meer brood in je mond had dan het beleg erop. De oude kaas, kaassaus subliem en de schouderham had een superieure kwaliteit. Ook leuk (in Nederland standard, in Vlaanderen niet) ketchup bij de croque.
  • Tonijntino (waldkorn, tonijnsalade, ei, augurken, rode ui, martinosaus, rucola)
    Het leek eerst klein, maar heb toch goed gegeten. De martinosaus was mij net iets te pikant want er rolden tranen uit mijn ogen. Maar het smaakte in geheel extreem lekker. Ik zou het leuker gevonden hebben mocht er een kleine salade naast het broodje ook liggen.
  • Vleeskroketten (bruin boerenbrood, 2 bourgondische kroketten, mosterd, mayonaise, salade)
    Je kan normaal niets verkeerd doen met dit gerecht en zo is het ook, lekker warm geleverd op lekkere boterhammetjes.

Ons besluit is als je toevallig in Zundert komt, slaag dan deze zaak zeker niet over en kom hier lunchen.

Millstreet’s Foodbar
Molenstraat 1, 4881 CP Zundert
www.millstreetsfoodbar.nl

Salade geitenkaas bij Millstreet’s Foodbar, Zundert, Nederland
Caesersalade met kippendij bij Millstreet’s Foodbar, Zundert, Nederland
Croque Monsieur bij Millstreet’s Foodbar, Zundert, Nederland
Tonijntino bij Millstreet’s Foodbar, Zundert, Nederland
Vleeskroketten bij Millstreet’s Foodbar, Zundert, Nederland
Leeg bord bij Millstreet’s Foodbar, Zundert, Nederland.
Millstreet’s Foodbar, Zundert, Nederland

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button