HorecaRecensies

BakHuus Vessem

Vrijdag 19 juli 2024 rond 11:45 uur aangekomen op een zonovergoten terras met 28° C. Gelukkig nog plaats op het terras onder een parasol. Vorig jaar waren we hier ook, ondertussen is deze overgenomen. Het is hier selfservice, dus even naar binnen om te bestellen

Even verduidelijken voor ik begin met de review. Ik ga hier niet ruzie maken over frietjes of patat. Ik ben van Vlaanderen en bij ons is het friet. Een curryworst (Vlaanderen) of een frikandel (Nederland) is het zelfde met dat kleine verschil dat in Vlaanderen een speciaal standaard is met tomatenketchup en in Nederland met curryketchup. Ook typisch Nederlands is een patatje oorlog, totaal ongekend in Vlaanderen. Dit is een frietje met pindasaus, uitjes, mayonaise en curryketchup.

Zo laten we maar is beginnen met onze bestelling, er was zeker en vast genoeg om te kiezen:
1) Klein patatje oorlog zonder curryketchup met Belze brochette en frikandel special. Alles was lekker, maar spijtig niet de echte Belze brochette en ook niet goed genoeg doorgebakken en bijgekruid (met satékruiden) op het laatste ook niet.

2) Klein patatje oorlog met de frikandel XXL speciaal, twijfelaar en bamischijf. Lekker genoeg om nog een tweede maal te komen.

Je rekent af en ze komen op terras alles brengen. Kortom, ben je in Vessem, hier moet je zijn voor een frietje/patatje groot of klein.

BakHuus Vessem
Wilhelminalaan 6, 5512 BK Vessem
+31 497 592 286, www.bakhuusvessem.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button