HorecaRecensies

Herberg Sint-Petrus

Donderdag 18 juli 2024 rond 13:30 uur aangekomen op een zonovergoten terras met 28° C. Gelukkig nog plaats op het terras onder een parasol. We gingen zitten en werden al welkom geheten door een dame en een jongeman.

De jongeman bracht ons het menu en we mochten al een drankje bestellen. Wij opteerden voor de Ice Tea met dit koude weer. Toen we het kregen waren we aardig verrast van het grote glas met ijsblokjes, stukje sinaasappel en citroen, de Ice “Fuze” Tea, het cocktailduwertje en het kartonnen rietje (bah, wie dit ooit heeft uitgevonden).

Niet veel later kwamen ze de bestelling opnemen.
Na een 8:15 minuten was het eten er al, dit was vlug wat duidt op een goed geoliede keuken.

Ik bestelde de “Salade Oosterse Kip” dit was een gebakken kipfilet in repels gesneden met een wasabi mayonaise en soja gel erover, hierbij lekkere pinda’s en lekkere (zuivere) salade met sojascheuten erbij. Het ambachtelijk broodje werd gebracht met een botertje erbij. Dit alles was voor een € 18,50. Super lekker.

Peggy bestelde een “Salade Scampi” dit was een Oosterse salade met wakamé, furikaké, een super lekkere Japanse mayonaise en ook pinda’s hierbij (stonden in reclame waarschijnlijk) en tevens een ambachtelijk broodje met een botertje erbij. Dit alles voor een € 19,50, niets aan op te merken, super lekker.

Toen we de rekening vroegen was het cash of met de kaart met een zeer vriendelijke lach van beide garçons. Kortom, ben je in Hilvarenbeek, zeker een aanrader voor lekker te eten!

Herberg Sint-Petrus
Gelderstraat 1
5081 AA Hilvarenbeek
013 505 2166
info@sintpetrus.nl
www.sintpetrus.nl

Salade Oosterse Kip
Salade Oosterse Kip

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button