HorecaRecensies

Grand Café Le Verre

Zaterdag 6 juli 2024 omstreeks 13:40 uur aangekomen.
Het terras was niet vol dus gelukkig nog een plaatsje onder de grote parasols.

Een zeer vriendelijke jongen vroeg of het om te eten was en bracht meteen enkele menukaarten extra aan en vroeg wat voor te drinken. SiSi Sinas, Cola Zero, Latte Macchiato, Ice Tea kwamen meteen aan tafel. Duw wij bestelden:

  • Bourgondische kroketten met brood
    Deze hadden niet zo veel smaak spijtig genoeg en er zat een krulhaar in aan de sla en tomaat.
  • Tosti met champignons
    De champignons waren pover van smaak, geen zout of peper in het gerecht te vinden.
  • 12 uurtje vlees
    • Tomatensoepje was op z’n Hollands, dus vrij zoet.
    • De kroketten hadden geen smaak.
    • De kaas was jong en stond stijf, het ham was droog, het ei was niet gekruid en juist niet gebakken (geel nog te lopend).
    • Het brood was (net te hard) getoast.
    • Slaatje erbij zat ook krulhaar in.
    • Frietjes waren veel te vettig gebakken in het verkeerde vet dus geen smaak aan.
  • Chili Kip
    De chili was ver zoek dus eerder pittige kip zonder pittig.

Grand Cafe Le Verre
De Glazen Boerderij 1, 5481 AV Schijndel
+31 73-547 77 71, le-verre.nl, info@le-verre.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button