2024Onze Reistrips

Rucphen

YouTube

127 Rucphen met Casa Cabellero en Ons Plakbandpensioen

Polarsteps

Eerste enkele statistieken

HeenTerug
Auto kilometers52,3 km59,1 km
Gemiddeld verbruik9,6 liter
/100 km
9,8 liter
/100 km
Gemiddelde snelheid42 km/uur53 km/uur
Tijd onderweg01:14 uur01:06 uur

Welke verblijfsplaats?

20 tot 22 september 2024Camperplaats De Ruchpense Weide (Ruchpen, Nederland)

Vrijdag 20 september

Aangekomen ons geïnstalleerd en toen kwam Onno en Inneke al langs van Ons Plakbandpensioen. Daarna lekker gegeten en dan zijn we gaan eten. Tijdens het eten kwam Peggy en Cees aan van Casa Cabellero. Hierna gezellig samen gezeten heel de namiddag. Ik en Roman hadden pizza besteld bij onze reservatie. Dus aanschuiven! Daarna nog lekker buiten gezeten.

Zaterdag 21 september

Rustig ontwaakt en rond 12:48 uur gaan fietsen. Door de Rucphense Bossen, Ruchpense Weide, … met natuurlijk wat hindernissen in het bos. Lekker iets gaan drinken, wat hapjes gegeten.

Terug op de camperplaats heeft Hans en Onno samen aan de pc gezeten gekeken naar Davinci Resolve Studio en samen vergeleken. Daarna was Roman worstjes aan het bakken en gingen we aanschuiven bij Peggy. Hierna een slecht softijsje genomen van de ijsboer en dan zijn we terug buiten aan het genieten geweest.

Zondag 22 september

Rustig ontwaakt, alles ingepakt en naar huis gereden.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button