HorecaRecensies

Eetcafé Hier is ’t

Het was zaterdag 7 september 2024, we hadden gereserveerd rond 18.30 uur, we werden eigenlijk getrakteerd voor Roman zijn verjaardag een week geleden. Toen we aankwamen werden we begeleid naar onze tafel.

Onze menu begon met een voorafje een broodje met kruidenboter. Een lekker vers krakelend brood, zo hebben we het graag, maar wat een gesmos op de tafel van de zaadjes.

Als hoofdgerecht nam ik en Roman de varkenshaas één met peperroomsaus en één met champignonroomsaus. Deze was perfect gebakken, beetje nog licht roos zoals het moet bij dit. Het groentenkransje op het bord was met paprika, radijs, tuinkers, rucola, rode ui en een koude pasta met olijven. Super lekker.

Peggy nam de Ierse biefstuk (ca. 200 gram) met champignonsaus. Deze was net iets te hard gebakken volgens de bereiding die ze gekozen had maar het viel goed mee.

Cees had gekozen voor de steak Robespierre met balsamico dressing en Parmezaanse kaas. Een lekkere combinatie waarbij de steak in stukjes gesneden was, tussen au point en saignant zat. De toegevoegde waarde van de balsamico dressing en de Parmezaanse kaas maakten het af, wat lekker is dit, meteen één van hun topgerechten.

We zaten zo vol dat er geen dessertje meer bij kon. De service was super en vriendelijk. Wat hier leuk is, is dat als je op het terras zit de binnen- en buitengaande bootjes kan bekijken. Ook moet je zeker een dag op voorhand reserveren, want het kan hier heel druk zijn.

Eetcafé Hier is ’t
Nieuwlandsedijk 86, 4926 AS Lage Zwaluwe
+31 168756330, www.eetcafehierist.nl

Broodje met kruidenboter
Varkenshaas met peperroomsaus
Steak Robespierre met balsamico dressing en Parmezaanse kaas
Ierse biefstuk (ca. 200 gram) + champignonsaus
Frietjes met mayonaise

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button