2024Onze Reistrips

Maastricht

YouTube

125 Verjaardagsweekend rond Maastricht + Fietscomputer weg

Polarsteps

Eerste enkele statistieken

HeenTerug
Auto kilometers107,8 km108,4 km
Gemiddeld verbruik10,2 liter
/100 km
10,1 liter
/100 km
Gemiddelde snelheid75 km/uur77 km/uur
Tijd onderweg01:25 uur1:23 uur

Welke verblijfsplaats?

29 augustus tot 1 september 2024Camping/Camperplaats De Boskant (Geulle, Nederland)

Donderdag 29 augustus

Aangekomen en vriendelijk begroet, we mochten onze plaats kiezen. Eens geïnstalleerd zijn we gaan fietsen naar de winkel en hebben we tevens ook de beruchte Maas Watervallen gaan bekijken.

Eens terug hebben we lekker gegeten bij het restaurantje van voor genaamd Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon. Hier na lekker ontspannen spelletjes gespeelt en gaan slapen.

Vrijdag 30 augustus

Rustig ontwaakt en rond 11 uur vertrokken om Maastricht onveilig te maken.

Wat een prachtige stad, wel best moe van deze fietstocht dus geen eten maken maar weer lekker gaan eten bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon.

Zaterdag 31 augustus
– Verjaardag Roman 49 jaar –

Roman is jarig en wordt 49 jaar. Hij is blij want er komt BIJNA een voordeurtje bij. Hij mocht zijn dag volledig kiezen, hij plande een fietstocht uit met de fietscomputer en we vertrokken.

Onderweg de fietscomputer uitgezet en heeft Hans het overgenomen met de Google Maps die ook toen niet op z’n best was. Eens terug lekker gerust en gaan eten bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon. Hier werd Roman door de serveerster verrast met glittervuurwerk op ons dessert voor zijn verjaardag. Hierna nog gepraat met camperaars en gaan slapen.

Zondag 1 september

Lekker ontwaakt alles op geruimd en rustig naar huis gereden.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button