HorecaRecensies

Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon

28 augustus tot 1 september stonden we hier op de camping (voor Roman zijn verjaardag) dus het was makkelijk, 3 dagen niet zelf koken maar gewoon genieten en dat deden we in het eetcafé en Coco IJsbar

Alle gerechten die wij namen (buiten het ijs) waren steeds geleverd met een vers slaatje, frietjes en mayonaise. Het slaatje was veel gemengde sla, schijfjes tomaat, ei, komkommer en een mosterd-dillesausje.

Het ijs komt uit hetzelfde gebouw waar ze ‘Coco ijssalon’ uitbaten, dus makkelijk om een coupe te mogen bestellen. Wij kregen bij de bestelling te horen dat het grote coupes waren dus mochten 2 lepels erbij vragen omdat je na een hoofdmaaltijd dit anders niet zou opkrijgen.

Donderdag 29 augustus 2024

  • Brochette
    Ik heb 2 brochettes gekregen, de cuisson van het rundsvlees mocht harder gebakken zijn het zat tussen bleu en saignant, ik zou het eerder a point serveren. De pepersaus is zoals overal in de horeca mild.
  • Kipperagout
    Een mooi bord met kipperagout en een frisse hint naar kerriekruiden. Ik heb er van gesmuld tot en met.
  • IJS Mocca (mocca ijs, mocca schuim, mocca saus en slagroom)
    Lekker vers gemaakt Italiaans ijs, de smaken zaten perfect, niet te zoet en zeer goed bewaard (geen stukjes bevroren water in het ijs)

Vrijdag 30 augustus 2024

  • Schnitzel ‘Sjoke’ (Sausje met uien, champignons en pepersaus)
    We vroegen eerst vanwaar de naam Sjoke komt, dit was de naam van de hond. Dus schnitzel van den hond. Maar wel lekkere schnitzel en goed gebakken ook. Hij was zacht en lekker van smaak. De saus smaakte goed door en was wel een toppertje
  • Gemarineerde biefreepjes
    Dit was eerder een steak die net niet goed gesneden is geweest om dit eigenlijk reepjes te noemen. Het was eerder een steak met ingesneden holtes in (is dit de bedoeling of niet)? Deze was in het dikke gedeelte bijna ‘saignant’ en in het dunne gedeelte bijna ‘bien cuit’. De smaak was verrassend, lekker en goed gekruid. Bij dit gerecht denken wij echt aan a point gebakken reepjes.
  • IJS Crunch (koffie ijs, caramel ijs, chocolade ijs, gecarameliseerde noten en slagroom)
    Het koffie ijs zalig van smaak, het caramel ijs super lekker en het chocolade ijs was hemels. Bij de gecarameliseerde noten dachten we keer op keer of onze tanden gingen afbreken, maar goede keuze van noten en lekkere stukjes caramel erbij.

Zaterdag 31 augustus 2024 (verjaardag Roman)

  • Saté
    Hier in is Nederland kampioen want in België is dit nergens bijna te verkrijgen (het begint, maar blijft zelden). Lekker stukjes varkenshaas, goed gebakken en super lekkere pindasaus.
  • Schnitzel ‘Sjoke’ (Sausje met uien, champignons en pepersaus)
    De continuïteit was hetzelfde als de dag voorheen en nog steeds super lekker. Deze mag nooit van jullie kaart verdwijnen.
  • Fruit (verschillende soorten fruitijs, vers fruit en slagroom)
    We wilden deze wel bestellen maar vertelden erbij geen citroen, meloen, passievrucht. We kregen framboos, aardbei, … Ook leuk de dienster was niet vergeten dat het Roman zijn verjaardag was en had er 2 glinstervuurwerkjes opgezet.

Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon
Brommelen 60, 6243 CR Geulle
+31 615003513, www.campingdeboskant.com

Brochette bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Kipperagout bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Frietjes bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Schnitzel ‘Sjoke’ bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Gemarineerde biefreepjes bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Frietjes bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Schnitzel ‘Sjoke’ bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Saté bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)
Frietjes bij Eetcafé De Boskant en Coco IJssalon (Geulle, Nederland)

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button