HorecaRecensies

’t Witte Hoes

Vrijdag 9 augustus 2024 aangekomen met 4 en werden we vriendelijk verwelkomt. We bestelden iets om te drinken. Even later na lang te beslissen namen we het volgende om te eten.

  • Stokbrood, kruidenboter en knoflooksaus
  • Zalmfilet
  • Varkenshaas 275 gram (gevuld met brie en bacon)
  • Varkenshaas 275 gram met zigeunersaus
  • Varkenshaas 275 gram met champignonsaus

De bijgerechten waren

  • Frietjes en Patatjes
  • Boontjes met spek
  • Bloemkool met witte saus
  • Appelmoes
  • Koud slaatje.

Het dessert

  • Bananasplit (spijtig een harde niet rijpe banaan)
  • Koffie met digestief.

Volgende dag (zaterdag 10 augustus 2024) zijn we weer geweest en namen we

  • Zalmfilet
  • Stokbrood, kruidenboter en knoflooksaus
  • Mixed Grill met pepersaus
  • Mixed Grill met champignonsaus
  • Mixed Grill met zigeunersaus

Als bijgerechten kregen we:

  • Frietjes en Patatjes
  • Worteltjes
  • Bloemkool met witte saus
  • Appelmoes
  • Koud slaatje.

Als dessert namen we:

  • Coupe Adokaat
  • Koffie met digestief.

Besluit, zeker de moeite waard om hier te komen eten.
Wat leuk is om de bijgerechten te delen met de rest aan tafel.

’t Witte Hoes
Markeloseweg 90, 7461 PB Rijssen, Nederland, +31 548 512475
info@wittehoesrijssen.nl, www.wittehoesrijssen.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button