HorecaRecensies

Stadsboerderij Rijssen

Zaterdag 10 augustus 2024 omstreeks 12:23 uur kwamen wij op het terras zitten. Meteen iemand voor de drank en erna voor de bestelling. Wij namen 1 maal de briosti kaas, ham met witte brioche en 3 maal de Briosti kaas, pesto, tomaat, aioli met extra stadsgarnituur (gebakken ui, paprika, prei, champignons, spek) op bruin brioche.

De salade was goed proper, de smaken zaten perfect, de pesto was van uitermate kwaliteit en genoeg brioche. Dit hadden we nog niet geproefd en we moeten eerlijk zijn, we zijn fan! Ook de stadsgarnituur (gebakken ui, paprika, prei, champignons, spek) was extreem lekker erbij, perfect van cuison.

Wat ook leuk hier is, hier zijn verschillende zorgaanbieders samen die aan hun klanten een leuke en volwaardige werkplek geven. Want waarom zou het hebben van een verstandelijke beperking betekenen dat iemand niet zijn of haar droombaan kan uitoefenen? Zij bewijzen het tegendeel door te kijken naar wat mensen wél kunnen én hen daarbij op de juiste manier te begeleiden. Daardoor genieten de medewerkers hier met volle teugen van deze fijne werkplek.

Mooi initiatief!

Stadsboerderij Rijssen
Grotestraat 12-26, 7461 KG Rijssen, Nederland, +31 548 54 33 15
info@stadsboerderij-rijssen.nl, www.stadsboerderij-rijssen.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button