HorecaRecensies

Porterhouse Naarden

Op maandagavond om 17:30 uur gingen we op het terras zitten, we kregen vriendelijke bediening aan tafel die ons wat uitleg gaf en ons de kaarten gaf en vroeg of we al iets wensten te drinken.

Roman koos voor een rode wijn ik voor een zelfgemaakte ice tea van lemon/citroen. Als begeleiding vroegen wij de “Full table bites” dit omvatte Thai chicken balls, porter ribs, coke fried chicken Wings, bruschetta tonnato, crispy onion rings en een groene gazpacho. Meteen een smaakexplosie in onze monden, fijn en rijkelijk gemaakt met uitstekend verse producten.

  • Bruschetta tonnato, was eigenlijk een gegrild stokbroodje met tonijnsla erop waar te veel ei in zat en te stevig was. Beter een mals broodje dan vonden we.
  • Thai chicken balls waren echt een genot, spijtig zo weinig en zo klein.
  • Crispy onion rings waren niet crispy maar slap.
  • Porter Ribs, echt extreem goede cuison, zo krijg je ze niet veel
  • coke fried chicken Wings, was maar gewoontjes
  • Groene gazpacho, fijne ontdekking van dit koud soepje.

We gingen eigenlijk opstaan en de dienste kwam met de rekening, die we gevraagd hadden, al aan. We vertelden van hou die nog even bij en breng terug zo een glas wijn, die zelf gemaakte ice tea maar dan die met peach en de “Snack platter”.

  • Ybarra ansjovis olijven, super lekkere tapasolijven.
  • Serranoham, precies niet echt juiste kwaliteit, ook vrij hard.
  • Coke fried chicken Wings, was maar gewoontjes
  • Holtkamp bitterballen, perfect lekker deze was een smaakexplosie
  • Holtkamp kaaskroketjes, net niet warm genoeg waardoor de vulling ook niet tot zijn recht kwam, of juist wel als zijnde een blok kaas.

Onze eerste keuze de “Full table bites” raden we meteen aan bij je komst naar deze plaats. De sfeer is gezellig door de vele bootjes die je ziet en de aankleding op terras. De service was uitstekend. Als we hier nog is zijn komen we zeker terug.

Porterhouse Naarden
IJsselmeerweg 6, 1411 AA Naarden, Nederland, +31 35 694 24 28
naarden@porterhouse.nl, www.porterhouse.nl/naarden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button