2024Onze Reistrips

Ernst

YouTube

1 vlog: 119 Het gaat ernstig fout in Ernst

Polarsteps

Eerste enkele statistieken

Heenreis
via Aachen naar Kerpen,
dan naar Cochem en door naar Ernst
Terugreis
via Faid naar Verviers
dan naar Hasselt en naar huis
Auto kilometers291,10 km317,70 km
Gemiddeld verbruik10,2 liter
/100 km
10,5 liter
/100 km
Gemiddelde snelheid77 km/uur80 km/uur
Tijd onderweg03:45 uur03:55 uur

Welke verblijfsplaatsen?

1 tot 3 augustus 2024Wohnmobilstellplatz Ernst Vinothek (Ernst, Duitsland)

Donderdag 1 augustus

’s morgens om 6:45 uur vertrokken, rond 10:45 uur kwamen we aan bij de camperplaats. Net gaan inchecken en meteen regen tot 15.00 uur. Hier zijn we dan maar naar de winkel Edeka gegaan die op 1 minuut wandelen ligt. We hebben ook onze Belgische buren leren kennen, Arlette Goubert & William Callebaut uit Ninove (België) en Fanny De Smedt & Stefan Willockx uit Willebroek (België). Na een fijne babbel gegeten en gaan slapen.

Vrijdag 2 augustus

Zeer rustig ontwaakt (11 uur pas), gedoucht, gegeten, dan de fietsen genomen en … de fiets van Roman was stuk. De derayeur was stuk en geplooid, zelf geprobeert te maken maar ging niet, dus gebeld met Lacros en konden maandag langskomen. Dus dan maar een flinke wandeling gemaakt in Ernst.

Na de wandeling gaan eten bij Mosella Schinkenstube nog wat tv gezien en gaan slapen.

Zaterdag 3 augustus

Rustig ontwaakt, alles verder ingepakt, nog even naar de Edeka gaan winkelen en vertrokken. Eerst getankt, en onderweg toch eens een curryworst gegeten bij Rastätte Eifel Ost. Thuis gekomen meteen alles uitgepakt en klaar gemaakt voor maandag terug te vertrekken naar Lacros.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button