HorecaRecensies

Mosella Schinkenstube

Vrijdag 3 augustus 18:30 uur, het was vrij druk en hadden niet gereserveerd maar kregen wel een tafel, recht onder de airco, zalig (spijtig is dit het enigste dat zalig was).

Wij opteerden voor de Cola en de Spezi en voor eten namen we:
– schnitzel met groene pepersaus, deze was iets te ver gebakken, de groene pepersaus had een chemische smaak, frietjes waren wat weinig.
– schnitzel met champignonsaus, de schnitzel was veel te ver gebakken en onderkant was zelfs verbrand. De champignons waren uit blik in de saus gedaan en waren net katjoe (rubber). Wel veel frietjes te veel zelfs.

We vroegen extra mayonaise en ketchup en moesten hier niet voor betalen.

De schnitzel had niet de juiste bereiding gehad en daarom smaakte het vlees niet en had dan ook niet de juiste kwaliteit en je moet weten, de slagerij zit in hetzelfde gebouw.

Niet meer onze keuze volgende keer.

Mosella Schinkenstube
Weingartenstrasse 97, 56814 Ernst, Duitsland, +49 2671 980310
info@mosella-schinkenstube.de, www.mosella-schinkenstube.de

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button