2024Onze Reistrips

Midweek Vessem

YouTube

De playlist bevat 2 vlogs:

Polarsteps

Reisverslag

Welke verblijfsplaats?

17 tot 21 juli 2024Camperplaats De Spekdonken (Vessem, Nederland)

Woensdag 17 juli

Om 12.00 uur vertrokken zonder Roman naar camperplaats De Spekdonken in Vessem. Na aankomst was onze plaats al gereserveerd door de oranje pionnen. Water genomen, luifel open gezet en de eerste keer de Peggy Peg gebruikt, viel dit tegen, maar Cees lost het wel op. Dan boekje beginnen lezen en opeens rond 16:45 uur was Cees en Peggy aangekomen. Peggy maakte lekkere massala kip, vierden Cees verjaardag met taartje en dan zijn we gaan slapen.

Donderdag 18 juli

Ontwaakt met super lekker ontbijtje door Peggy, samen de afwas doen en we gingen fietsen naar Middelbeers, maar dit monde iets verder uit in Hilvarenbeek.

Hier lekker gegeten bij Herberg Sint-Petrus en rustig naar de camper gegaan waarna ik terug begon te lezen met de voetjes in het badje. Wat later was Cees er weer en kregen we bezoekje van Carlo en Sandra nog.

Vrijdag 19 juli

Rustig ontwaakt en Peggy was wat laat met het ontbijt maken doordat ze onze vlog van de Kasteeltuinen Arcen aan het zien was die net online gekomen was. Maar toch lekker gegeten en samen terug gaan fietsen.

Lekker gaan eten bij BakHuus Vessem, de winkel nog gedaan en terug naar de camperplaats. Hier ik terug lezen en voetjes in badje en Peggy al koken. Rond 16:45 uur was Cees terug van zijn werk en nog een uurtje later was mijn ventje Roman er ook weer. Hij kreeg meteen al hapjes om te proeven van Peggy, samen gebabbeld pasta gegeten en gaan slapen.

Zaterdag 8 juli

Deze dag was de warmste 30° C maar het hield ons niet tegen om naar de kampeerwinkel Bax Totaalrecreatie te gaan in Bergijk. Hier hebben we nog een molen gezien, lekker gegeten bij De Gouden Leeuw even rond gewandeld in Bergijk en naar de camperplaats. Hier lang gezeten en rond 17.00 uur alles aan het inpakken dat de meeste mensen ons aan het uitlachen waren. Maar rond 18.00 uur zaten wij te eten bij het boerderijterras van De Spekdonken en een fameuze wolkbreuk en storm. Opeens besefte Roman dat hij het achterste dakraam was vergeten toe te doen. Alles nat en maar snel gepoetst. Wel lekker gegeten. Hierna buiten gezeten nog even en dan gaan slapen.

Zondag 9 juli

Rustig ontwaakt, alles opgeruimd, afscheid genomen en rustig huiswaarts gereden.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button