HorecaRecensies

De Gouden Leeuw

Aangekomen op zaterdag 20 juli 2024 op een toch vrij druk terras, maar hadden nog een plaatsje over. Met 4 personen lekker zitten en meteen kwamen ze langs om de drank alvast te noteren en ze hadden al een menukaart bij.

3 x Ice “Fuze” Tea en 1 x Sinaas en dit nog met Plastick “Joepie” rietjes. De bestelling van het eten was simpel 3 x tosti ham kaas en 1 x snackschaal. Na 12 minuten was het er.

De snackschaal met maar liefst 4 sausjes, ketchup, mayonaise, mosterd en loempiasaus. Hier lagen de gekende vlammetjes, frikandellen, kaassouflé, bitterballen en kip op.

De tosti’s was er een klein foutje gebeurt maar dit was niet erg. We hadden 2 x bruin brood en 1 x wit brood gevraagd en alles wat bruin. Dit was echt niet erg, we hadden honger. Geserveerd met 2 potjes ketchup (Tomaat en curry).

Besluit voor een snackje binnendoor ideaal en zeker op terras.

De Gouden Leeuw
Hof 6, 5571 CC Bergeijk
+31 6 45740786, www.degoudenleeuwbergeijk.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button